Макар досега официално да не сме ви представили шармантния бутик ARt

...
Макар досега официално да не сме ви представили шармантния бутик ARt
Коментари Харесай

ARt Place Кaпана - за момичета със стил

Макар до момента публично да не сме ви показали шармантния бутик ARt Place Кaпана, той от дълго време попада в листата ни с обичани пловдивски градски находки. По Коледа ви показахме луксозните ръчно изработени възглавнички, които магазинчето оферираше, а в този момент е време да насочим светлините на прожекторите към всички други страхотни неща, които ще откриете тук.

В селекцията от авторски облекла, бижута и аксесоари проличава почеркът на човек със жанр, отношение към модата и афинитет към бутиковите изработки. Още повече бях впечатлена да схвана, че собственичката на магазинчето, Мирена, е на скромната възраст от 24 години. В ARt Place Кaпана тя е събрала създатели, които следи от доста време и на които същински се възхищава. И по този начин, изключителният асортимент е първото и най-голямо преимущество на магазинчето. С наяве удовлетворение означавам, че тук открих огромна част от обичаните ни авторски произведения, за които към този момент сме писали в рубриката ни “Градски находки ”: невероятните ретро модели на Vintage Sofia, страхотните шалове на “Артелие ”, неповторимите дизайни на Райна Косовска и Вяра Бориславова (създателките на Muse Shop в София), сантименталните аксесоари на Karuzza, изящните кукли на Ваня Щерева, прелестните бижута на Serendipity, вкусните и закачливи оферти на “Огледалце, огледалце ”, прекрасно-цветните принтове на Ерна Ангелова и още, и още.Общият брой на показаните създатели е към тридесетина, само че по-важното в тази ситуация е не броя, а фактът, че нещата, изложени тук, няма да ги намерите на друго място в Пловдив... с доста малко изключения. И това е второто, с което магазинчето завоюва вниманието ми. Очарователни нови попадения, които също ще намерите единствено тук, са туниките и потничетата на Зорница Стоичкова с присъщите мечета и зайци, които са се трансформирали в нещо като “запазена марка ” на ARt Place Кaпана, както и керамичните брошки и гердани на Zinaarts, а също и колоритните и закачливи галоши (иначе казано, мангоши) на Mangoshee. Няма да разгадавам повече, единствено ще заключа, че тук е съвършено място да поглезите себе си, както и да изберете луксозен подарък за другарка.

И последно: магазинчето е малко и уютно, както ще предположите от фотосите, и се намира не къде да е, а в Капана. Точният адрес е ул. “Магура ” 5.

Посрещнете пролетта със жанр, девойки! ARt Place ви чака.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР